2010年高考英语试题(福建卷)(四)

时间:2011-01-13 22:06:27

微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取事业编教师公务员等考试资料40G
.nod

D.stare

参考答案: D

----------------------------------------

641

A.cared about

B.laughed at

C.argued with

D.asked after

参考答案: B

----------------------------------------

742

A.right now

B.from now

C.at times

D.in time

参考答案: A

----------------------------------------

843

A.decision

B.Permission

C.information

D.preparation

参考答案: B

----------------------------------------

944

A.repeated

B.reviewed

C.spelled

D.kept

参考答案: A

----------------------------------------

1045

A.farm

B.stand

C.pond

D.marked

参考答案: B

----------------------------------------

1146

A.guessed

B.forget

C.doubted

D.ignored

参考答案: D

----------------------------------------

1247

A.by

B.as

C.with

D.from

参考答案: C

----------------------------------------

1348

A.second

B.effort

C.desire

D.movement

参考答案: A

----------------------------------------

1449

A.foreing

B.allowing

C.persuading

D.leading

参考答案: A

----------------------------------------

1550

A.bright

B.blank

C.pale

D.red

参考答案: D

----------------------------------------

1651

A.open-mouthed

B.tongue-tied

C.empty-handed

D.Broken-hearted

参考答案: C

----------------------------------------

1752

A.service

B.home

C.tisk

D.root

参考答案: B

----------------------------------------

1853

A.trade

B.deed

C.challenge

D.incident

参考答案: D

----------------------------------------

1954

A.it

B.us

C.me

D.them

参考答案: C

----------------------------------------

2055

A.thrown

B.lost

C.divided

D.reflected

参考答案: B

----------------------------------------

1How many novels written by Fitzgerald are mentioned in the passage ?

A.5

B.6

C.7

D.8

参考答案: A

----------------------------------------

2Which of the following is the correct order to describe Fitzgerald’s life according to the passage? a. He became addicted to drinking.b. He studied at St.Paul Academy. c. He published his first novel This Side of Paradise.d. The Great Gatsby won high praise.e. He failed to reorder his life.f. He joined the army and met Zelda.

A.f-c-e-a-b-d

B.b-e-a-f-c-d

C.f-d-e-c-b-a

D.b-f-c-d-e-a

参考答案: D

----------------------------------------

3We can infer from the passage that Fitzgerald________.

A.had made some money when he met Zelda in Alabama.

B.was well educated and well off before he served in the army

C.would have completed more works if his wife hadn’t broken down

D.helped his friend get rid of drinking while his wife was in hospital

参考答案: C

----------------------------------------

4The passage is probably followed by a concluding paragraph about _______.

A.Zelda’s personal life

B.Zelda’s illness and treatment

C.Fitzgerald’s friendship with Graham

D.Fitzgerald’s contributions to the literary world

参考答案: D

----------------------------------------

1The underlined word “outlawed” in paragraph 2 probably means “ ”.

A.allowed

B.banned

C.offered

D.refused

参考答案: B

----------------------------------------

2Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Americans used to get access to the Internet easily.

B.The world’sTV sets will total 150million by 2013.

C.45% of families in the developing countries had a TV in 2005.

D.Over two thirds of families in the world will have a TV by 2013.

参考答案: D

----------------------------------------

3The author intends to _________ .

A.stress the advantages of TV t o people’s lives

B.persuade women to become more independnt

C.encourage people to improve their reading skills

D.introduce the readers some websites such as Google

参考答案: A

-----------------------------

首页 上页 3 4 下页 尾页 4/4/4
微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员事业编教师考试资料40G
【省市县地区导航】【考试题库导航】
 ★ 高考省级导航 ★ 
全国 A安徽 B北京 C重庆 F福建 G广东 广西 甘肃 贵州 H河南 河北 湖南 湖北 黑龙江 海南 J江苏 江西 吉林 L辽宁 N内蒙古 宁夏 Q青海 S山东 山西 陕西 四川 上海 T天津 X新疆 西藏 Y云南 Z浙江
 ★ 高考信息汇总 ★ 
 ★ 高考历年真题 ★ 
 ★ 高考历年真题 ★ 
 ★ 高考题库 ★ 
 ★ 高考题库 ★ 

电脑版  |  手机版  |  返回顶部