-> -> -> ->
2010年高考英语试题(福建卷)(四)
时间:2011-01-13 22:06:27
微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取事业编教师公务员等考试资料40G
.nodD.stare 参考答案: D ----------------------------------------641 A.cared aboutB.laughed atC.argued withD.asked after 参考答案: B ----------------------------------------742 A.right nowB.from nowC.at timesD.in time 参考答案: A ----------------------------------------843 A.decisionB.PermissionC.informationD.preparation 参考答案: B ----------------------------------------944 A.repeatedB.reviewedC.spelledD.kept 参考答案: A ----------------------------------------1045 A.farmB.standC.pondD.marked 参考答案: B ----------------------------------------1146 A.guessedB.forgetC.doubtedD.ignored 参考答案: D ----------------------------------------1247 A.byB.asC.withD.from 参考答案: C ----------------------------------------1348 A.secondB.effortC.desireD.movement 参考答案: A ----------------------------------------1449 A.foreingB.allowingC.persuadingD.leading 参考答案: A ----------------------------------------1550 A.brightB.blankC.paleD.red 参考答案: D ----------------------------------------1651 A.open-mouthedB.tongue-tiedC.empty-handedD.Broken-hearted 参考答案: C ----------------------------------------1752 A.serviceB.homeC.tiskD.root 参考答案: B ----------------------------------------1853 A.tradeB.deedC.challengeD.incident 参考答案: D ----------------------------------------1954 A.itB.usC.meD.them 参考答案: C ----------------------------------------2055 A.thrownB.lostC.dividedD.reflected 参考答案: B ----------------------------------------1How many novels written by Fitzgerald are mentioned in the passage ? A.5B.6C.7D.8 参考答案: A ----------------------------------------2Which of the following is the correct order to describe Fitzgerald’s life according to the passage? a. He became addicted to drinking.b. He studied at St.Paul Academy. c. He published his first novel This Side of Paradise.d. The Great Gatsby won high praise.e. He failed to reorder his life.f. He joined the army and met Zelda. A.f-c-e-a-b-d B.b-e-a-f-c-dC.f-d-e-c-b-aD.b-f-c-d-e-a 参考答案: D ----------------------------------------3We can infer from the passage that Fitzgerald________. A.had made some money when he met Zelda in Alabama.B.was well educated and well off before he served in the armyC.would have completed more works if his wife hadn’t broken downD.helped his friend get rid of drinking while his wife was in hospital 参考答案: C ----------------------------------------4The passage is probably followed by a concluding paragraph about _______. A.Zelda’s personal lifeB.Zelda’s illness and treatmentC.Fitzgerald’s friendship with GrahamD.Fitzgerald’s contributions to the literary world 参考答案: D ----------------------------------------1The underlined word “outlawed” in paragraph 2 probably means “ ”. A.allowedB.bannedC.offeredD.refused 参考答案: B ----------------------------------------2Which of the following is TRUE according to the passage? A.Americans used to get access to the Internet easily.B.The world’sTV sets will total 150million by 2013.C.45% of families in the developing countries had a TV in 2005.D.Over two thirds of families in the world will have a TV by 2013. 参考答案: D ----------------------------------------3The author intends to _________ . A.stress the advantages of TV t o people’s livesB.persuade women to become more independntC.encourage people to improve their reading skillsD.introduce the readers some websites such as Google 参考答案: A -----------------------------
微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员事业编教师考试资料40G