2010年高考英语试题(福建卷)(三)

时间:2011-01-13 22:06:27

微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取事业编教师公务员等考试资料40G
-----------

4What would be the best title for the passage?

A.TV Will Rule the World

B.TV Will Disturb the World

C.TV Will Better the World

D.TV Will Remain in World

参考答案: C

----------------------------------------

1What’s the main idea of the passage?

A.Businesses are finding ways to send their message to the shoppers.

B.Companies will soon get information about cutting carbon emissions.

C.Firms are making efforts to encourage customers to keep goods at home.

D.Firms are urged to cut carbon emissions by shoppers’environmental awareness.

参考答案: D

----------------------------------------

2The underlined word“inform”in Paragraph 2 probably means“ _________”.

A.affect

B.change

C.disturb

D.reject

参考答案: A

----------------------------------------

3According to Harry Morrison, businesses_________.

A.will benefit from cutting carbon emissions

B.should buy carbon allowances for shoppers

C.are required to make up for their carbon emissions

D.have encouraged shoppers to take their custom elsewhere

参考答案: A

----------------------------------------

4We can learn from the passage that businesses will_________.

A.have a strong desire to reduce costs

B.use the same logo in their marketing

C.gain advantages by taking early action

D.attract more shoppers by storing goods

参考答案: C

----------------------------------------

1Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Students selecting basketball had better register early.

B.Students participating in gym should arrive at 6:00 pm.

C.Hiking usually begins at 2:30 pm and lasts 2 hours.

D.Students having swimming suits can take up swimming.

参考答案: A

----------------------------------------

2It can be inferred from the passage that _________

A.students taking part in basket ball will walk to the courts.

B.every student can gain admission to one of the four sports

C.hiking students can have a regular rest in the shade of trees

D.students taking up the four sports should bring bottles of water

参考答案: B

----------------------------------------

3It can be concluded that_________

A.each sport will take only on hour

B.students will be chaarged for the four sports

C.all the sports will take place at Kowloon Peak

D.teachers will accompany students on each sport

参考答案: D

----------------------------------------

4The purpose of the memo is to _________

A.attract students’interest in the programme

B.require the parents to select a sport for their chinld

C.help the staff explain the programme to the parents

D.remind teachers and lifeguards to be present on time

参考答案: C

----------------------------------------

1Which of the follwing pictures shows the house for the Iroquois Indians?

A.A

B.B

C.C

D.D

参考答案: A

----------------------------------------

2According to the passage, the Pawnee Indians built their houses _____.

A.with openings in the trunk walls

B.large enough for several families

C.in a ring shape with bark and mud

D.by bending young trees to form the shape

参考答案: B

----------------------------------------

3All the native Indian houses described in the passage were_____.

A.of the same shape

B.covered with grass

C.built with a post in the centre

D.built with doorways at each end

参考答案: B

----------------------------------------

4The passage suggests that ________

A.all the native Indians built trunk walls all around their houses

B.all the native Indian houses were built with poles tied together

C.the Iroquois Indians took safety into account while building their wigwams

D.the Choctaw Indians in Mississippi buil

首页 上页 2 3 4 下页 尾页 3/4/4
微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员事业编教师考试资料40G
【省市县地区导航】【考试题库导航】
 ★ 高考省级导航 ★ 
全国 A安徽 B北京 C重庆 F福建 G广东 广西 甘肃 贵州 H河南 河北 湖南 湖北 黑龙江 海南 J江苏 江西 吉林 L辽宁 N内蒙古 宁夏 Q青海 S山东 山西 陕西 四川 上海 T天津 X新疆 西藏 Y云南 Z浙江
 ★ 高考信息汇总 ★ 
 ★ 高考历年真题 ★ 
 ★ 高考历年真题 ★ 
 ★ 高考题库 ★ 
 ★ 高考题库 ★ 

电脑版  |  手机版  |  返回顶部