时间:2010-12-24 19:00:36
参考答案: D 答案解析:
1What’s the main idea of the passage?
A.Businesses are finding ways to send their message to the shoppers. B.Companies will soon get information about cutting carbon emissions. C.Firms are making efforts to encourage customers to keep goods at home. D.Firms are urged to cut carbon emissions by shoppers’environmental awareness.
参考答案: A 答案解析:
2The underlined word“inform”in Paragraph 2 probably means“ _________”.
A.affect B.change C.disturb D.reject
参考答案: A 答案解析:
3According to Harry Morrison, businesses_________.
A.will benefit from cutting carbon emissions B.should buy carbon allowances for shoppers C.are required to make up for their carbon emissions D.have encouraged shoppers to take their custom elsewhere
参考答案: C 答案解析:
4We can learn from the passage that businesses will_________.
A.have a strong desire to reduce costs B.use the same logo in their marketing C.gain advantages by taking early action D.attract more shoppers by storing goods 4、D Columbus College , 241 Queen Elizabeth Drive ,Kowloon City To: All Staff From: Jakie Mok , Secretary;Sports Development Committee Date: May 20, 2010 A week ago , “Sports for Life” pregramme was sent to the parents, requiring them to select a sport they wanted their child to play. Since then , our staff have received lots of calls from parents asking for more information about it . Here is a memo (备忘录) for your reference when you answer the phones.Sports 1:Basketball.We expect that this will be the most popular of the four sports.Therefore, students should be advised to sign up as soon as possible . Students will take a prevate bus to and from Kwun Tong Sports Park .To cover the cost of hiring a bus ,each student will have to pay $10 each time. There will be four basketball courts available for our use with one teacher watching over each game .Sports 2:Gym We will be using St.Peter’s Memorial Park. There are two reasons for choosing theis park . Frist , it is not very busy and crowded before 6:00 pm. Second , it has lot of trees with plenty of shade. Studen