2010年福建高考英语真题(五)

时间:2010-12-24 19:00:36

微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取事业编教师公务员等考试资料40G
in seven saying that they had even decided to take their custom elsewhere if they felt a company’s environmental reputation was not good enough.Harry Morrison, chief executive(主管)of the Carbon Trust, sympathizes:“I understand this situation where survival is very important now. But from environmental considerations, the clocd is ticking—we don’t have much time. In addition, cutting carbon has an immediate effect as costs drop and a mediun-term benefit for the brand.”Larger companies have an extra motivation to look at reducing their carbon footprint, as new rules next year will require businesses bo buy carbon allowances to make up for their emissions(排放). Those that have taken early action will hav e a head start. More than two thirds of consumers are not clear about which companies are environmentally responsible. This suggests that firms that are able to relay clearly their message to the public will be in a pole position to attract shoppers.The Carbon Trust believ es that it can help by informing customers about the good work companies are doing.“When companies are granted(授予)the standard, they can use a logo(标识)in all their marketing which makes it clear that they are working towards cutting emissions,”Mr.Morrison said.


参考答案: D     答案解析:
1What’s the main idea of the passage?
 A.Businesses are finding ways to send their message to the shoppers.  B.Companies will soon get information about cutting carbon emissions.  C.Firms are making efforts to encourage customers to keep goods at home.  D.Firms are urged to cut carbon emissions by shoppers’environmental awareness.  
参考答案: A     答案解析:
2The underlined word“inform”in Paragraph 2 probably means“ _________”.
 A.affect  B.change  C.disturb  D.reject  
参考答案: A     答案解析:
3According to Harry Morrison, businesses_________.
 A.will benefit from cutting carbon emissions  B.should buy carbon allowances for shoppers  C.are required to make up for their carbon emissions  D.have encouraged shoppers to take their custom elsewhere  
参考答案: C     答案解析:
4We can learn from the passage that businesses will_________.
 A.have a strong desire to reduce costs  B.use the same logo in their marketing  C.gain advantages by taking early action  D.attract more shoppers by storing goods   4、D Columbus College , 241 Queen Elizabeth Drive ,Kowloon City To: All Staff From: Jakie Mok , Secretary;Sports Development Committee Date: May 20, 2010 A week ago , “Sports for Life” pregramme was sent to the parents, requiring them to select a sport they wanted their child to play. Since then , our staff have received lots of calls from parents asking for more information about it . Here is a memo (备忘录) for your reference when you answer the phones.Sports 1:Basketball.We expect that this will be the most popular of the four sports.Therefore, students should be advised to sign up as soon as possible . Students will take a prevate bus to and from Kwun Tong Sports Park .To cover the cost of hiring a bus ,each student will have to pay $10 each time. There will be four basketball courts available for our use with one teacher watching over each game .Sports 2:Gym We will be using St.Peter’s Memorial Park. There are two reasons for choosing theis park . Frist , it is not very busy and crowded before 6:00 pm. Second , it has lot of trees with plenty of shade. Studen


首页 上页 4 5 6 下页 尾页 5/8/8
微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员事业编教师考试资料40G
【省市县地区导航】【考试题库导航】
 ★ 高考省级导航 ★ 
全国 A安徽 B北京 C重庆 F福建 G广东 广西 甘肃 贵州 H河南 河北 湖南 湖北 黑龙江 海南 J江苏 江西 吉林 L辽宁 N内蒙古 宁夏 Q青海 S山东 山西 陕西 四川 上海 T天津 X新疆 西藏 Y云南 Z浙江
 ★ 高考信息汇总 ★ 
 ★ 高考历年真题 ★ 
 ★ 高考历年真题 ★ 
 ★ 高考题库 ★ 
 ★ 高考题库 ★ 

电脑版  |  手机版  |  返回顶部