时间:2010-12-15 20:57:48
参考答案: B 答案解析:
1Which is NOT true of physicians in the 50-to-65 age group in the U.S.?
A.They are mostly baby boomers. B.They have nothing to complain about. C.Many of them plan to gradually stop their practice. D.They account for over one-third of all physicians in the country.
参考答案: B 答案解析:
2The survey was focused on
A.the living conditions of older physicians in the U.S. B.the career plans of older physicians in the U.S. C.the retirement plans of older physicians in the U.S. D.the achievements of older physicians in the U.S.
参考答案: B 答案解析:
3Many older physicians in the U.S.view the work ethic of their younger counterparts
A.with appreciation. B.with disapproval. C.with jealousy. D.with indifference.
参考答案: C 答案解析:
4In the eyes of many older physicians.medicine
A.comes first in their choice of a career for their children. B.remains their lifelong pursuit. C.is not as good a career as it used to be. D.is more demanding than it used to be.
参考答案: A 答案解析:
5If many older physicians stop working in the coming years, Americans will have
A.even less access to medical services. B.even better patient care. C.a shortage of younger physicians. D.more job opportunities.
补全短文
(第46~50题,每题2分,下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。共10分)1、What’s Lacking in "Sicko" ? When it comes to economic decisions, there are always trade-offs(取舍).Gain one thing and you lose something else.(46) The central argument of Michael Moore's movie "Sicko" - that the cure to the nation's health care problems is a single-payer system-is hardly novel and is certainly worth consideration, whether or not you agree with it.But in comparing the American system with single-payer plans of other countries—Britain, France.Canada and Cuba - Mr.Moore left out the trade-offs, characterizing those countries as health care paradises.(47) Kurt Loder, the film critic who is best known as the anchor(主持人)of "MTV New," wrote a critique(批评)of the film for MTV's website."Sicko," he said."does a real service" in portraying(描绘)victims of American insurance companies-like the people who died because their only treatment options were considered "experimental" and therefore not covered. (48) When "governm